Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

До 1 листопада 2023 року триває прийом заявок на здобуття премії імені Максима Рильського

Прийом заявок для участі в конкурсі проводить Державний комітет телебачення і радіомовлення України.

У Вовчанській громаді до електромережі підключили ще один населений пункт

Питання електрифікації деокупованих громад регіону перебуває на контролі начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Харків’янин Руслан Абдієв здобув бронзу чемпіонату Європи

З 26 червня по 2 липня в Іспанії проходить чемпіонат Європи з греко-римської, вільної та жіночої боротьби серед спортсменів до 20-ти років.

Привітання Олега Синєгубова з нагоди Дня Конституції України
Олег Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 28 червня

Минулої доби російські окупанти обстрілювали прифронтові та прикордонні населені пункти в Богодухівському, Харківському та Куп'янському районах області.

Олег Синєгубов відзначив волонтерів почесними грамотами та подяками напередодні Дня Конституції України

Начальник Харківської обласної військової адміністрації подякував благодійникам за допомогу мирному населенню.

Олег Синєгубов в ефірі «Єдиних новин» розповів про ситуацію в регіоні

Начальник Харківської ОВА повідомив, що станом на 27 червня ситуація на лінії фронту на Куп'янському напрямку залишається повністю контрольованою українськими військовими.

У окремих ЗМІ та Телеграм-каналах розповсюджується недостовірна інформація

Інформація викладена у маніпулятивний спосіб, нібито обласна адміністрація на невідомих підставах зберігає продукти харчування у складських приміщеннях ТОВ «Хладопром».

Євген Іванов зустрівся з Почесним консулом Азербайджанської Республіки в Харкові

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступник Євген Іванов обговорив із Почесним консулом Азербайджанської Республіки у Харкові Афганом Фаган Огли Салмановим подальшу співпрацю у сфері відбудови та розмінування регіону.

Розробили план для якнайшвидшого приведення укриттів у готовність – Олег Синєгубов

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов спільно з керівництвом Харківської міськради, ДСНС та Національної поліції області повідомив про виконання Указу Президента України стосовно результатів обстежень захисних споруд.

Юні плавці Харківщини повернулися з Полтави з нагородами

З 23 по 25 червня в Полтаві відбувся чемпіонат України з плавання серед юнаків, на якому спортсмени Харківської області здобули срібну та бронзову медалі.

Енергетики повністю заживили село Студенок на Ізюмщині

За дорученням начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова роботи з відновлення електропостачання на деокупованих територіях регіону ведуться в посиленому режимі.

За допомогою Telegram-ботів кіберполіції вдалося заблокувати понад 22 тисячі ворожих інтернет-ресурсів

Майже 750 тисяч людей об’єднав проєкт «МРІЯ», створений для ліквідації каналів російських пропагандистів та осіб, які підтримують війну.

Олег Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 27 червня

Минулої доби російські окупанти обстрілювали прифронтові та прикордонні населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області.

Сьогодні на всіх напрямках у наших воїнів було просування вперед, і це щасливий день – Президент
Діти Харківщини, які постраждали від війни, отримують підтримку в регіональному центрі соціально-психологічної допомоги

Щодня до Центру приходять десятки сімей із дітьми. Особливу увагу приділяють родинам ВПО, які через російську агресію були змушені покинути свій дім.

Юні ватерполісти Харківщини перемогли на чемпіонаті України

З 22 по 25 червня в місті Кам'янське Дніпропетровської області відбулися фінальні матчі чемпіонату України з водного поло серед юнаків 2007 року народження та молодше, золоті медалі якого здобула збірна Харківської області.

Олег Синєгубов з робочою поїздкою відвідав Козачу Лопань

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов спільно з очільником ГУНП в Харківській області Володимиром Тимошком відвідали селище Козача Лопань, обговорили безпекову ситуацію, забезпечення громадян гуманітарною допомогою та надання соцпослуг.

26 червня в Україні відзначається День кримськотатарського прапора

Нині цей стяг є символом боротьби за права корінного народу Криму, символом звільнення півострова від російської окупації та одним із символів відновлення територіальної цілісності України.

На Харківщині сапери ДСНС протягом тижня знешкодили 640 боєприпасів

За минулий тиждень піротехнічні підрозділи ДСНС виїжджали на знешкодження вибухонебезпечних предметів 292 рази. Про це на брифінгу повідомив речник ГУ ДСНС України в Харківській області Євген Василенко.

Харків’янка здобула золото чемпіонату України з легкої атлетики

З 23 по 25 червня в Кропивницькому відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2006 року народження та молодше, золоту медаль якого здобула Альбіна Зайцева.

Основну сесію НМТ у Харківській області склали майже 12 тисяч учасників

Про підсумки проведення основної сесії Національного мультипредметного тесту на Харківщині розповіла в ході брифінгу заступниця директора Департаменту науки і освіти ХОВА Ольга Алфьорова.

За минулу добу росіяни обстріляли 35 населених пунктів Харківщини

Під ворожим вогнем перебували прикордонні території Чугуївського, Куп’янського, Богодухівського районів області. Про це начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив в ефірі телемарафону «Єдині новини».

Олег Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 26 червня

Минулої доби російські окупанти обстрілювали прифронтові та прикордонні населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області.

Олег Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 25 червня

Протягом минулої доби ворог обстрілював прифронтові та прикордонні населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області.

Україна точно зможе захистити Європу від будь-яких російських сил, і неважливо, хто ними командує – Президент
Харків’янки здобули друге срібло Євроігор

24 червня на III Європейських іграх сестри Влада та Марина Алексіїви посіли друге місце в артистичному плаванні у довільній програмі дуетів.

Харків’янки здобули срібло Європейських ігор

24 червня на ІІІ Європейських іграх, які зараз відбуваються у Польщі, збірна України з артистичного плавання посіла друге місце в акробатичній групі.

Архів документів