Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

У Харківській області зросли обсяги пасажирських перевезень

За перше півріччя послугами транспорту в регіоні скористалися понад 320 тис. пасажирів (на 6,8 % більше, ніж за той самий період 2014 року). Про це повідомила заступник голови ХОДА Юлія Світлична.

Делегація Королівства Нідерланди візьме участь у інвестиційному форумі в Харкові

Запрошення на Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські перспективи» Надзвичайному і Повноважному Послу Королівства Нідерланди в Україні Кейсу Кломпенхауверу вручив голова ХОДА.

Барвінківський і Близнюківський райони готові до початку опалювального сезону

28 липня в Барвінківському районі відбулося чергове виїзне засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2015-2016 років.

У Харківській області перевірили готовність служб цивільного захисту до стихійного лиха

28 липня пройшло засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та НС під керівництвом заступника голови - керівника апарату ХОДА Вячеслава Аббакумова.

Тепер на прийом до відділу державної реєстрації можна записатись онлайн

Така послуга доступна на оновленому веб-сайті Головного територіального управління юстиції у Харківській області у розділі «Управління державної реєстрації».

В Обласний будинок дитини №1 передали апарат для реабілітації малюків з руховими порушеннями

Велотренажер для механотерапії з вбудованим комп'ютером не тільки допомагає рухатися дітям з мінімальною активністю рук і ніг, але й самостійно підбирає потрібний режим.

Через негоду в Харківській області без електрики залишилися більше 40 населених пунктів

Про це 28 липня повідомив заступник голови - керівник апарату ХОДА Вячеслав Аббакумов під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Посол Нідерландів подякував Ігорю Райніну за допомогу, надану ХОДА Пошукової групі

28 липня голова Харківської облдержадміністрації зустрівся з Надзвичайним і Повноважним послом Королівства Нідерланди в Україні Кейсом Кломпенхаувером.

Юрченківська громада погодилася об'єднатися зі Чкалівською

Депутати Юрченківської сільської ради Чугуївського району на останній сесії надали згоду на об'єднання з Чкалівською територіальною громадою (до неї вже входять 5 населених пунктів).

В ХОДА розповіли - як підприємцям отримати гранти от ЄБРР

Стати учасниками програми ЄБРР щодо підтримки малого та середнього бізнесу можуть харківські підприємства приватної власності, в якій більше ніж 50% належить громадянам України.

Домовленості про створення регіонального фонду зерна узгодять протягом тижня. Ігор Райнін

Основним завданням регіонального фонду стане стабілізація цін на борошно, а відповідно - і на хліб соціальних сортів, пояснив голова Харківської облдержадміністрації.

Харків'яни зможуть дістатися до Варшави ще на одному автобусі

Як повідомили на Харківському підприємстві автобусних станцій, у продажу вже з'явилися квитки на новий рейс за маршрутом Харків-Бидгощ через Варшаву.

У серпні більше 3 тисяч дітей Харківщини відправлять на відпочинок за рахунок коштів обласного бюджету

24 липня в дитячих таборах області почали відкриватися треті, серпневі, зміни. У Департаменті у справах молоді та спорту повідомили, що 27 стаціонарних закладів відпочинку будуть завантажені на 100%.

Райони області до 30 липня підготують проекти своїх експозицій на Великий Слобожанський ярмарок

До цієї ж дати будуть подані й заявки на участь у ярмарку. Про це повідомила начальник управління розвитку споживчого ринку Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Світлана Калачова.

Президент підтримав ініціативи волонтерів щодо зміни форми для військовослужбовців

Петро Порошенко 27 липня зустрівся з «волонтерським десантом» Міністерства оборони України. Волонтери представили Главі держави свої досягнення у забезпеченні війська.

В Валківському районі домовилися об’єднатися в одну спроможну громаду

Голова Валківської РДА Володимир Войтенко підтримав пропозицію робочої групи з добровільного об’єднання територіальних громад об’єднатися в одну спроможну громаду з центром у м. Валки.

Україна - лідер серед європейських країн за запасами природного газу у сховищах

На сьогоднішній день в українських газосховищах вже накопичили 12,8 млрд куб. м природного газу. Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю та пресою ПАТ «Укртрансгаз».

На Харківщині планують завершити збір ранніх зернових вже до кінця цього тижня

Про це 27 липня заявив заступник директора Департаменту АПР, начальник управління агротехнічного забезпечення Володимир Грицаєнко.

В Харківській області стабільно зростають темпи будівництва

Про це повідомив заступник голови обласної державної адміністрації Євгеній Шахненко.

Харків’янин Євген Однороженко здобув «срібло» міжнародного турніру з шахів

В Чернігові відбувся VII Міжнародний шаховий турнір «Зачарованная Десна-2015», друге місце на якому посів міжнародний майстер спорту з Харкова Євген Однороженко.

Споживачі області розрахувалися за тепло більш ніж на 100%

За даними Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА, станом на 27 липня споживачі області розрахувались за послуги теплопостачання на 101,4%.

Мобілізовані новобранці поповнили лави військових правоохоронців у Чугуївському гарнізоні

У Харкові декілька десятків військовослужбовців зонального відділу Військової служби правопорядку (ВСП) у Збройних Силах України урочисто склали військову Присягу на вірність Українському народові.

Ігор Райнін надіслав до Кабміну документи, необхідні для державного фінансування будівництва метро в Харкові

В Харківській облдержадміністрації підготували повний пакет документів щодо виділення з державного бюджету коштів на будівництво метрополітену. Про це повідомив голова ХОДА Ігор Райнін.

Коломацькій районній лікарні передали апарати УЗД, ШВЛ та інше медичне обладнання

Гуманітарну допомогу з Німеччини та США вдалося залучити в Коломак завдяки злагодженій роботі Харківської облдержадміністрації та львівського благодійного фонду «Нова країна». Про це повідомила заступник голови ХОДА Юлія Світлична під час робочого візиту до Коломацького району 25 липня.

Якість постачання електрики у районах області покращиться

Відповідні домовленості були досягнуті між головою Харківської облдержадміністрації Ігорем Райніним і керівництвом АК «Харківобленерго». Про це Ігор Райнін повідомив у ході зборів адміністративно-господарського активу Коломацького району.

Видатних мешканців Коломацького району нагородили грамотами та подяками ХОДА

Нагородження відбулося в рамках зборів адміністративно-господарського активу району 25 липня. Перш, ніж вручити почесні нагороди, голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін зазначив, що мешканці Коломацького району - по-справжньому патріотичні і працелюбні.

У Коломацькому районі привели до ладу кілька доріг, на черзі - ремонт шляхів до Чутового та Краснокутська

Начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець відзвітував про ремонтні роботи, які були заплановані та вже виконані в Коломацькому районі, перед місцевим активом і головою ХОДА Ігорем Райніним.

Ігор Райнін розповів - які ремонти та реконструкції проведуть у Коломацькому районі

Про найближчі плани щодо фінансування району голова Харківської облдержадміністрації повідомив на зборах місцевого адміністративно-господарського активу.

Ігор Райнін домігся звільнення держслужбовця, призначеного на керівну посаду, незважаючи на корупційне минуле

Під час запису програми «Суспільний інтерес» голова Харківської облдержадміністрації розповів про зухвалий випадок з призначенням виконуючого обов'язки директора ДП «Східний експертно-технічний центр Держпраці».

Підприємства Харківщини презентували проекти, що дозволяють знизити залежність промисловості регіону від імпорту

У Харківській облдержадміністрації 24 липня пройшло засідання круглого столу, присвячене питанням імпортозаміщення. У заході взяли участь заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Руслан Корж та заступник голови ХОДА Марк Беккер.

Архів документів