Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

Олег Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 5 вересня

Терор мирного населення Харківщини з боку російських військ триває.

У ХОВА відбулося чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення

Під керівництвом заступника начальника обладміністрації Романа Семенухи пройшло засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Харківській ОВА.

На Харківщині за тиждень сапери ДСНС знищили 428 боєприпасів

Про це під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі повідомив речник ГУ ДСНС України у Харківській області Євген Василенко.

Спортсмени з Харківщини здобули три медалі на чемпіонаті Європи з кікбоксингу

З 25 серпня по 3 вересня в турецькому Стамбулі відбувся чемпіонат Європи серед юнаків, юніорів та дітей з кікбоксингу WAKO.

У ще одне село Харківського району повернули світло

Енергетики заживили село Олександрівка Циркунівської громади. Цей населений пункт залишався знеструмленим з початку повномасштабного вторгнення.

Як підтримати людину на відстані – подробиці в «Довіднику безбар’єрності»

У «Довіднику безбар’єрності», ініційованому першою леді України Оленою Зеленською, розповідається про базові навички турботи про себе та інших.

За тиждень Обласний гумштаб відправив у громади понад 13 тонн продуктів і засобів гігієни, а також 7500 проднаборів

Питання системного забезпечення громад області гуманітарною допомогою перебуває на контролі начальника ХОВА Олега Синєгубова.

Євген Іванов з робочим візитом відвідав Лозівську міську тергромаду

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступник Євген Іванов відвідав місто Лозова та обговорив із місцевою владою підготовку до опалювального сезону і підтримку бізнесу.

Сума компенсацій за програмою єВідновлення на Харківщині сягнула понад 313 млн грн – Олег Синєгубов

3136 заявників уже отримали грошову допомогу для дрібного ремонту житла, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф. На їх рахунки загалом надійшло понад 256,1 млн грн.

Олег Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 4 вересня

Терор мирного населення Харківщини з боку російських військ триває.

Спортсмени Харківської області посіли призові місця на міжнародних змаганнях з шорт-треку

Змагання з шорт-треку «Stez Cup» проходили 1 та 2 вересня у словацькому місті Спішска-Нова-Вес. Спортсмени Харківської області здобули 3 золоті, 3 срібні та 4 бронзові медалі.

Боксери з Харківщини вибороли почесні нагороди на Кубку України

Кубок на честь Героїв Азовсталі проходив з 28 серпня по 2 вересня в Чернівецькій області. За підсумками змагань збірна Харківської області серед чоловіків посіла перше загальнокомандне місце.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 3 вересня

Впродовж минулої доби російські окупанти обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів області.

В Ізюмському районі тривають відновлювальні роботи

Про ремонт житлових будинків та адмінбудівель на Ізюмщині розповіли під час брифінгу директор Департаменту містобудування та архітектури ХОВА Антон Коротовських і начальник Ізюмської РВА Степан Масельський.

Аграрії Харківщини завершують збирати врожай озимих культур

Загалом фермери області обробили майже 316 тисяч гектарів полів, де зібрали 1 мільйон 304 тисячі тонн зерна. Про це повідомив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 2 вересня

Впродовж минулої доби російські окупанти з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілювали мирне населення Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів.

Жителям Куп’янщини передали захисну плівку

Матеріали вдалося отримати від Асоціації українців в Люксембурзі.

Євген Іванов зустрівся з керівниками Ради волонтерів області

Заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов обговорив з представниками Ради волонтерів посилення співпраці та допомогу у забезпеченні нагальних потреб.

Обласну дитячу лікарню почали відновлювати після ворожих обстрілів

Роботи в обласній дитячій лікарні стартували у серпні цього року. Нині будівельники працюють на дахах трьох корпусів медзакладу, які зазнали пошкоджень від уламків ворожих боєприпасів.

На Харківщині ще один банк видаватиме доступні кредити за державною програмою «5-7-9%»

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступник Євген Іванов зустрівся з представниками обласної дирекції «Укргазбанку» та підписав меморандум про співпрацю.

Розпочато прийом пропозицій до проєкту Програми комплексного відновлення Харківської області на період до 2027 року

Начальником обласної військової адміністрації від 15 серпня 2023 року № 439В затверджено розпорядження «Про розроблення Програми комплексного відновлення Харківської області на період до 2027 року».

Олег Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 1 вересня

Триває 555 доба боротьби із широкомасштабною збройною агресію рф в нашій країні.

У Харківському районі ремонтують дорогу

За дорученням начальника ХОВА Олега Синєгубова, держпідприємство «Дороги Харківщини» продовжує відновлювати дороги загального користування місцевого значення.

Багатодітна родина з Харкова поїде на відпочинок до Болгарії

Путівку передали заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов та Почесний консул Азербайджанської Республіки в місті Харків Афган Салманов.

Енергетики підключили до мережі ще один прифронтовий населений пункт у Харківському районі

Фахівці «Харківобленерго» заживили перших споживачів у селі Руські Тишки. Про це повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов.

Архів документів