Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

Для дітей та молоді стартує ХІІ Міжнародний конкурс «Сяйво Еллади»

Громадська організація «Харківське міське товариство греків "Геліос"» запрошує юних митців до участі у ХІІ Міжнародному конкурсі «Сяйво Еллади» на найкращий художній твір серед дітей та молоді.

На Харківщині висаджують нові дерева за президентською програмою «Зелена країна»

Цієї весни в Харківській області планують висадити щонайменше 1,2 мільйона сіянців деревних порід.

У Харківській ОВА обговорили встановлення мобільних будинків у громадах

За дорученням начальника ХОВА Олега Синєгубова його заступник Михайло Харнам провів зустріч із представниками Генерального Директорату Європейської Комісії з питань гуманітарної допомоги та цивільного захисту населення (ECHO).

Оголошено прийом заявок на конкурс проєктів у межах обмінів молоддю України та Литви у 2023 році

20 березня Мінмолодьспортом оголошено прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проєктів у межах здійснення обмінів молоддю України та Литви у 2023 році, що триватиме до 20 квітня.

Вакансії тижня у Харківській області

Станом на 30 березня 2023 року, за даними обласної служби зайнятості, на Харківщині актуальні 1199 вакансій.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 30 березня

Впродовж минулої доби окупанти обстрілювали прикордонні населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. Застосовували артилерію, міномети та інше озброєння.

Втрата чутливості – погана новина: як проживати різні емоції під час війни

Споживання антидепресантів в Україні 2022 року досягло свого пікового значення, а близько 300 мільйонів гривень щомісяця українці витрачають на заспокійливі засоби з недоведеною ефективністю (транквілізатори, снодійні, заспокійливі типу настоянки глоду або валеріани).

Діячі мистецтв Харківщини отримали почесні нагороди

З нагоди Міжнародного дня театру Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко і заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська відзначили нагородами діячів культури Харківщини.

Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко відвідав Харківську область з робочим візитом

У Харкові Олександр Ткаченко разом із заступницею начальника ХОВА Вітою Ковальською оглянули заклади культури, які найбільше постраждали від руйнувань, завданих російським агресором.

Триває прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України»

Асоціація благодійників України у грудні 2022 року оголосила 16-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2022».

Деталі та нюанси вступу до закладів вищої освіти у 2023 році

Молодіжна організація «Молоде покоління» спільно з Національним Фестивалем «Код Нації» проведуть марафон зустрічей для абітурієнтів 2023.

Олег Синєгубов – про ситуацію в області станом на 29 березня

Минулої доби ворог продовжував обстрілювати мирних людей та цивільну інфраструктуру населених пунктів Куп'янського, Чугуївського, Харківського та Богодухівського районів області.

Харківщина продовжує отримувати підтримку міжнародних партнерів

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 28 березня провів зустріч із Генеральним директором Генерального Директорату Європейської Комісії з питань гуманітарної допомоги та цивільного захисту населення (ECHO) Мацеєм Поповськi.

Лікарні Харківщини отримали 52 портативні УЗД-пристрої від французьких благодійників

Обладнання отримали медзаклади в Харкові, а також у Валківській, Первомайській, Вовчанській, Красноградській, Люботинській, Ізюмській, Куп’янській та Слобожанській громадах.

У Харківській області через мінну небезпеку вводять обмеження на відвідування кладовищ під час Великодніх свят

Про це 28 березня під час брифінгу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов.

На Сумщині Володимир Зеленський узяв участь у заходах з нагоди річниці визволення Тростянця від російських загарбників

Перебуваючи у Сумській області, Президент України Володимир Зеленський узяв участь у заходах з нагоди річниці визволення міста Тростянця від російських окупантів.

Президент узяв участь у заходах з нагоди річниці героїчної оборони Охтирки

Під час робочої поїздки в Сумську область Президент України Володимир Зеленський узяв участь у заходах з нагоди річниці героїчної оборони міста Охтирки від російських загарбників.

Впродовж тижня Обласний гумштаб відправив понад 11 тисяч проднаборів, 22 тонни продуктів, одягу і засобів гігієни

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова обласний гуманітарний штаб продовжує забезпечувати допомогою населення області.

Андрій Пожидаєв очолив Департамент оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОВА

Він є кандидатом педагогічних наук, доцентом. Понад 30 років проходив військову службу. Має стаж науково-педагогічної роботи в системі вищої школи.

У семи селах Куп'янського району відновили світло

Електропостачання поновили в населених пунктах Великобурлуцької та Дворічанської громад: Водяному, Васильцівці, Плескачівці, Путниковому, Рідкодубі, Митрофанівці та Михайлівці.

Аграріїв закликають не починати робіт на небезпечних угіддях

Потенційно небезпечними залишаються 570 тис. га земель сільськогосподарського призначення, що потребують розмінування. З них 270 тис. га вже можна починати розміновувати.

Олег Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 28 березня

Як зазначив начальник Харківської ОВА, минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Богодухівського, Харківського, Куп'янського та Ізюмського районів.

На Харківщині триває набір добровольців до бригади «Лють»

У межах кампанії «Гвардія Наступу» продовжується залучення чоловіків до об’єднаного штурмового підрозділу Національної поліції України.

Олег Синєгубов зустрівся з представниками управління ООН з координації гуманітарних справ

Під час зустрічі з делегатами від ООН начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про поточну ситуацію в регіоні, яка склалася внаслідок російського збройного вторгнення.

Фахівців Харківщини запрошують до участі в онлайн-тренінгу

29 березня об 11:00 заплановано проведення онлайн-тренінгу «Самоорганізація ефективної роботи громади в напрямку збереження культурного спадку».

У Краснограді учасники «Армії відновлення» ремонтують гуртожиток для ВПО

Жителів Харківщини почали залучати до «Армії відновлення» з 1 січня.

В Ізюмському районі відновлюють постраждалу від бойових дій дорогу

З настанням сприятливих погодних умов на місцевій мережі доріг розпочали роботи з ліквідації вибоїн для комфортного та безпечного проїзду.

Архів документів