Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 4-х будівлях Зачепилівської ЦРЛ замінюють вікна

У 4-х будівлях Зачепилівської ЦРЛ замінюють вікна

Енергоощадні вікна встановлюють у поліклінічному та хірургічному корпусах, а також харчоблоці та пральні.

Загалом за проєктом капітального ремонту в закладі замінять 143 вікна та 13 дверей.

На даний момент роботи виконані на 70%: практично всі металопластикові конструкції встановлено, зараз робітники облаштовують відкоси та шпаклюють стіни.

«У 2017 році ми замінили вікна в терапевтичному корпусі. Ми відчули, наскільки тепліше стало в приміщеннях у зимовий період. Минулого року звернулися з проханням замінити вікна в інших корпусах до голови ХОДА Юлії Світличної під час її візиту до лікарні. Це питання було взято під контроль, і нам виділили кошти. Тепер вся лікарня буде з новими вікнами. Це дуже важливо для роботи закладу. Старі вікна були в такому стані, що ми навіть не могли відкрити їх, щоб помити», - розповіла головна лікарка закладу Світлана Жарікова.

Крім того, в ЦРЛ облаштували палату підвищеної комфортності для учасників АТО та ООС та членів їхніх родин. Робити ремонт в приміщенні допомагали члени районної спілки ветеранів АТО. У палаті на два ліжка - сучасний ремонт, окремий санвузол, необхідна техніка.

Керівниця закладу також зазначила, що в лікарні підготували проєктно-кошторисну документацію для заміни покрівлі на хірургічному, поліклінічному та терапевтичному корпусах.