Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Солоницівській гімназії відновлюють фасад

У Солоницівській гімназії відновлюють фасад

З ходом робіт у закладі ознайомилася голова ХОДА Юлія Світлична, яка 7 червня перебуває в Дергачівському районі з робочою поїздкою.

Ремонт та утеплення фасаду гімназії «Перлина» у Солоницівці проводиться з березня. Юлія Світлична запевнила колектив закладу та батьків учнів, що триматиме процес на контролі, щоб всі роботи завершили вже до 1 вересня.

«Сьогодні сфера освіти має увагу з боку влади, заклади в області приводяться до ладу. У 2017 році майже 200 об’єктів було відремонтовано капітально або частково, у 2018-му – ще більше загальноосвітніх та дошкільних закладів було відновлено. У цьому році продовжуємо комплексну роботу, - сказала голова ХОДА, спілкуючись з колективом ліцею. - Будемо й надалі підтримувати ваш заклад. Побачили, над чим потрібно працювати далі, допоможемо оновлювати матеріально-технічну базу. Ми комплексно підходимо до ремонту всіх шкіл. Знаходимо можливість виділяти кошти з обласного бюджету та долучаємо місцеві кошти, які можна спрямувати на роботи, котрі потрібно виконати швидко».

За словами директорки Солоницівської гімназії Раїси Ксенженко, протягом останніх років заклад отримує підтримку, якої раніше ніколи не було. Так, у минулому році в ліцеї відремонтували покрівлю, яка протікала і давно потребувала ремонту. Для харчоблоку було придбане нове обладнання. За кошти районного бюджету було розроблено проектно- кошторисну документацію на капітальний ремонт спортивної зали, який планують провести в цьому році.

«Коли ми дізналися, що нам відремонтують фасад, були просто щасливі. Будівлі ліцею 36 років, фасад ніколи не ремонтувався, плитка, якою він був обкладений, давно зруйнувалася. Ми дуже вдячні за те, що тепер у нас буде тепло і красиво. Крім того, в цьому році отримали нові меблі, які теж вже 35 років не мінялися», - розповіла директорка ліцею.

Більше фото