Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Куп’янщині пройшов молодіжний форум Smart City. Kupynsk

На Куп’янщині пройшов молодіжний форум Smart City. Kupynsk

Під час заходу був презентований соціальний проект Smart.City.Kupyansk, спрямований на впровадження сучасних технологій для покращення якості життя жителів Куп’янська.

Форум організовано Куп’янською міською радою та громадською організацією «Куп’янськ – наш рідний дім» за підтримки голови ХОДА Юлії Світличної.

Участь у ньому взяли учні і студенти закладів освіти Куп’янська, Куп’янського, Шевченківського, Двуречанського і Борівського районів, представники підприємницького сектору, громадських організацій. Загалом - майже 250 осіб.

Мета форуму - підвищення рівня поінформованості молоді щодо її можливостей у рідному місті, нових молодіжних проектів, що будуть реалізовані у Куп’янську в найближчий час, ознайомлення з успішними практиками молодіжних ініціатив.

Так, молодіжна рада Куп’янська презентувала вже реалізовані молодіжні проекти та анонсувала нові проекти на 2019 рік: «Школа лідерства Куп’янського міського голови», «За чисте довкілля», «Волонтерtodаy» та «Міські велопарковки».

Серед заходів форуму - майстер-клас за темою: «Секрети комунікації: практичні навички».

Під час форуму було підписано меморандум між представниками органів публічної влади, громадського та підприємницького сектору про подальшу співпрацю, і це стало першим кроком до досягнення спільної мети – розвитку соціальної активності молоді та створення високого рівня молодіжного руху на Куп’янщині.

«Сподіваємось, що цей захід стане фабрикою ідей, інновацій та думок про те, як має розвиватись наше місто та регіон далі. Сьогодні вкрай важливо, аби молодь України була успішною та бачила своє майбутнє не в чужих країнах, а у нашій і у своєму рідному місті», - підкреслив секретар Куп’янської міської ради, в.п. міського голови Валерій Говоров.

Теги