Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщину прибула делегація китайської провінції Хейлунцзян

На Харківщину прибула делегація китайської провінції Хейлунцзян

13 травня перший заступник голови ХОДА Марк Беккер зустрів іноземних партнерів у Харківському аеропорту.

Марк Беккер провів зустріч із заступником голови Народного уряду провінції Хейлунцзян Китайської Народної Республіки Не Юньліном. Під час спілкування він передав гостям вітання від імені голови ХОДА Юлії Світличної.

«Ми раді вітати вас у Харкові. Днями ви матимете зустріч з керівником області Юлією Світличною. Я готовий відповісти на всі ваші питання. Харківщина відкрита для співробітництва, що спрямоване на процвітання нашого регіону», - сказав Марк Беккер.

Він також охарактеризував соціально-економічну та суспільно-політичну ситуацію в області, зазначивши що регіон є одним з найбільших промислових і освітніх центрів України. Марк Беккер відзначив, що Харківщина підтримує постійний зв'язок з китайськими партнерами.

Під час візиту до Харківської області, який триватиме декілька днів, делегація провінції Хейлунцзян відвідає Харківський національний університет міського господарства ім. О.М. Бекетова, Харківський національний університет радіоелектроніки, Інститут рослинництва ім. В. Юр’єва. Також іноземні гості проведуть зустрічі з керівництвом ТОВ «Котлотурбопром», ВАТ «Харківський котельно-механічний завод», ХЦКБ «Енергопрогрес».