Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У вихідні та свята дорожники відновлювали покриття на шляхах до Вовчанська, Печенігів й Балаклії

У вихідні та свята дорожники відновлювали покриття на шляхах до Вовчанська, Печенігів й Балаклії

Про те, де проходили поточні та експлуатаційні ремонти, повідомили в Службі автомобільних доріг у Харківській області.

Починаючи з 26 квітня, поточні роботи велися на напрямках Харків - Вовчанськ, Чугуїв - Печеніги - Великий Бурлук, Харків - Зміїв - Балаклія - Гороховатка. Ямковий ремонт проводили на окружній дорозі (у районі Олексіївки, населеного пункту Родичі, а також близько масиву «Горизонт») і на Київській трасі.

Заплановані роботи проводили всюди, де дозволяла погода.

«Так, завершені роботи з поточного ремонту дороги Харків -Вовчанськ. Тут було відремонтовано дві ділянки: відновлено покриття 1 км дороги на під'їзді до райцентру (ця ділянка розташована між двома відремонтованими раніше - тому вийшла суцільна ділянка до 10 км), також укладено 400 погонних метрів асфальтобетону на в'їзді до Старого Салтова», - розповів заступник начальника з експлуатаційного утримання Служби автомобільних доріг у Харківській області Михайло Богатир.

Крім того, на дорозі Чугуїв - Великий Бурлук поклали 300 погонних метрів нового покриття в районі дамби в Печенізькому районі. Тут також проводили прибирання ґрунту з узбіччя.

Також продовжилися роботи на трасі Харків - Зміїв - Балаклія - Гороховатка.

«У Зміївському районі основний фронт роботи проводився 1 травня, тому що тут не було опадів. Укладено покриття на 1 км біля під'їзду до райцентру. Роботи тривають і сьогодні - всього тут використано 2 тис. тонн асфальтобетону», - зауважив Михайло Богатир.

Він повідомив, що на цьому тижні продовжиться ремонт дороги Мерефа - Лозова - Павлоград (у районі села Таранівка планується укладання другого шару асфальтобетону).

Також на дорогах державного значення тривають роботи з експлуатаційного утримання: встановлення й заміна дорожніх знаків, прибирання ґрунту з узбіччя, фарбування перильних огорож на мостах.