Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На дорогах державного значення працюють 25 бригад ремонтників

На дорогах державного значення працюють 25 бригад ремонтників

Таку інформацію повідомив під час брифінгу 18 квітня заступник начальника з розвитку доріг Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергій Пляка.

«Починаючи з 18 квітня, завдяки покращенню погодних умов темпи виконання ремонтних робіт зросли. Сьогодні працюють 2 бригади в напрямку Харків – Вовчанськ, працюємо у Великобурлуцькому, Куп’янському, Чугуївському та інших районах, - повідомив Сергій Пляка. - Усього зараз на дорогах державного значення гарячим асфальтобетоном працюють 25 бригад».

За інформацією Служби автомобільних доріг, продовжується капітальний та поточний середній ремонти двох об’єктів дороги Мерефа – Лозова – Павлоград у районі села Бірки Зміївського району. На цьому тижні вже розпочато підготовчі роботи з ремонту автодороги Харків – Вовчанськ (ділянка перед містом Вовчанськ).

Також Сергій Пляка зазначив, що вже завершилися тендерні процедури на визначення підрядників для проведення ремонту 4-х штучних споруд на автодорозі Мерефа – Лозова – Павлоград. Угоди вже підписано, й зараз на всіх об’єктах проходить поточне проектування.

«Щодо автодороги Харків – Зміїв – Балаклія – Горохуватка, то сьогодні ми укладаємо угоду з обов’язковим затвердженням графіку виконання робіт, які плануємо розпочати вже на початку травня», - сказав Сергій Пляка.

За його словами, продовжуються роботи на окружній дорозі міста Харків, де на сьогодні працює 3 бригади - в напрямку Роганського житломасиву.

«У районі екопарку організовується збільшення пропускної можливості та створюються умови для більш безпечного руху пішоходів. А на ділянці Харків – Щербаківка (також біля парку, але інша дорога) передбачається будівництво наземного пішохідного переходу», - зауважив заступник начальника з розвитку доріг Служби автомобільних доріг.

Він також наголосив, що завдяки підтримці голови ХОДА Юлії Світличної за останні 2 роки вдалося підвищити темпи та збільшити обсяги ремонтних робіт на території Харківської області, яка має найбільшу протяжність автомобільної мережі в Україні.