Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев провів зустріч з активом Первомайщини

Анатолій Бабічев провів зустріч з активом Первомайщини

Заступник голови ХОДА відвідав район з робочою поїздкою.

Під час зустрічі з місцевими жителями Анатолій Бабічев подякував громаді за плідну роботу та передав вітання від голови ХОДА Юлії Світличної.

«У нас дуже серйозна команда, і ми працюємо на громаду нашого регіону. Наша системна робота дає результат. Ми робимо все для того, щоб покращити інфраструктуру, щоб покращити рівень життя наших громадян», - сказав Анатолій Бабічев. 

Одне з нагальних питань, яке буде вирішено цього року, - ремонт дороги з Харкова до Лозової.

«Це наша з вами заслуга. Тому що це питання порушували й жителі Первомайського району, і Лозівського. І це заслуга голови ХОДА Юлії Світличної, яка особисто наполягала, щоб у державному бюджеті окремим рядком було прописано фінансування цієї дороги», - сказав заступник голови ХОДА. 

Також у рамках візиту до Первомайського району Анатолій Бабічев зустрівся з жителями Закутнівської сільської ради та провів особистий прийом громадян. На прийомі порушували житлові питання, проблеми ремонту доріг та особистого лікування. Разом з відповідними фахівцями та профільними заступниками районної державної адміністрації заявникам були надані відповідні роз’яснення та алгоритми розв’язання порушених питань.

Також жителям села були надані консультації стосовно призначення субсидій за новим порядком, були обговорені питання децентралізації та створення ОТГ.

Окрім того, Анатолій Бабічев провів зустріч з керівництвом району, головами сільських рад, обговорили питання подальшого соціально-економічного розвитку району, намітили плани щодо реалізації найбільш актуальних проектів.