Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У селищі Донець Балаклійського району реконструюють системи газопостачання

У селищі Донець Балаклійського району реконструюють системи газопостачання

У 2018 році було розпочато реконструкцію систем газопостачання 28 багатоповерхових житлових будинків. Наразі в 16 будинках роботи завершені, в 12 - на завершальному етапі.

Плани подальшої модернізації систем обговорили у ході наради за участю заступника голови ХОДА Євгенія Шахненка, який за дорученням керівника області Юлії Світличної 7 лютого відвідав Балаклійський район з робочою поїздкою.

За даними, озвученими у ході наради Донецьким селищним головою Віктором Ващенком, наразі виготовлені та погоджені проекти реконструкції систем газопостачання 99 житлових будинків селища. У ході реконструкції планується також переведення на індивідуальне опалення житлових будинків та об’єктів соціальної сфери населеного пункту.

«Переведення селища Донець на систему індивідуального опалення - досить серйозне питання, яке потребує максимальної відповідальності та виконання робіт у визначені терміни», - підкреслив Євгеній Шахненко.

Також він зупинився на питанні ремонту очисних споруд селища та визначив чіткі плани для виконання зазначених робіт.

Крім того, перебуваючи в Балаклійському районі, заступник голови ХОДА провів виїзний прийом громадян.

До Євгенія Шахненка зверталися жителі міста Балаклія з проханням сприяти встановленню газових лічильників. Також заступника керівника області просили сприяти проведенню капітального ремонту систем водопостачання та покрівель житлових будинків у селищі Савинці, модернізації очисних споруд села П’ятигірське та придбанню спеціалізованого автомобіля - сміттєвоза КП БРР «Балаклійський житлокомунсервіс».

Вирішення всіх озвучених під час прийому питань Євгеній Шахненко взяв під особистий контроль.