Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ремонт дороги Мерефа – Лозова – Павлоград планують почати у березні

Ремонт дороги Мерефа – Лозова – Павлоград планують почати у березні

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Харківській області.

«Ми розуміємо важливість проекту. Роботи будуть проводитись згідно із затвердженим графіком. Почати плануємо у березні і завершити - у листопаді», - повідомив начальник Служби автодоріг у Харківській області Євген Зражевець.

Він також додав, що цього року планується відновити майже 75 км дороги.

«Два роки тому за ініціативи голови ХОДА Юлії Світличної була прийнята програма щодо диверсифікації ремонту доріг у нашому регіоні. Дорогу Мерефа - Лозова – Павлоград ми потроху ремонтуємо вже третій рік. У 2017 році ми відновили 21 км, у 2018 році – 15 км. У 2019-му плануємо відновити 75 км дороги. Ми зробимо зручний комфортний проїзд від Мерефи до Лозової. Також буде відновлено декілька кілометрів покриття за Лозовою. Кошти на ремонт цього напрямку виділяє держава. В нас є все для того, щоб зробити всі заплановані роботи», - сказав Євген Зражевець.

У Службі автомобільних доріг у Харківській області нагадали, що протяжність автошляху по регіону складає 132 км. На балансі служби знаходиться 123 км. Ділянки по містах Первомайський та Лозова знаходяться в комунальній власності місцевих громад. Дорога занадто завантажена транспортним потоком. Обстеження, яке проводили влітку, показало, що транспортний потік досягає до 20 тисяч авто на добу. Траса була побудована у 1960-х роках минулого століття, вона з’єднує 4 райони: Харківський, Зміївський, Первомайський і Лозівський.