Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сніг на дорогах області прибирають 112 одиниць спецтехніки

Сніг на дорогах області прибирають 112 одиниць спецтехніки

Станом на ранок 4 січня проїзд автотранспорту забезпечено на всіх автомобільних дорогах загального користування державного значення Харківської області.

Дорожниками проводяться роботи з очищення узбіччя від снігу та льоду, а також роботи з оброблення протиожеледними матеріалами доріг державного значення на аварійно небезпечних ділянках (спуски, підйоми).

«Для обробки доріг протиожеледними матеріалами протягом доби було використано: 435 куб.м піщано-сольової суміші та 11 тонн технічної солі», - повідомили у САД.

Нагадаємо, 4 січня у південно-східній частині області очікується значний сніг, у північно-західній частині області - невеликий сніг. На дорогах місцями - ожеледиця. Вітер північний 7 - 12м/с. Температура повітря по області вдень від 0°С до -5°С.

«У разі ускладнення погодних умов просимо водіїв великовагового транспорту по можливості обмежити пересування автомобільними дорогами та зачекати на майданчиках для відстою великовагового транспорту», - зазначили у Службі автомобільних доріг.

Нагадаємо, при Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера 336-77-00.