Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян відвідав Люботин з робочим візитом

Вадим Данієлян відвідав Люботин з робочим візитом

У рамках робочої поїздки 26 грудня заступник голови ХОДА взяв участь у засіданні сесії Люботинської міської ради.

Він передав громаді міста вітання від голови ХОДА Юлії Світличної.

«Люботин є одним з лідерів з ефективної співпраці керівництва міста і обласної влади, а також за темпами реалізації обласних програм», - зазначив заступник голови ХОДА.

Він наголосив на тому, що обласна державна адміністрація приділяє велику увагу розвитку соціальної та комунальної інфраструктури Люботина. В цьому році на ремонт об’єктів соціальної сфери, дорожнього господарства, вуличного освітлення з обласного бюджету було виділено значні кошти.

«Серед іншого за ці кошти було придбано спеціалізований транспорт для комунального господарства міста. На цю техніку громада дуже чекала. В наступному році ми продовжимо плідну співпрацю, спрямовану на ефективний розвиток міста», - сказав Вадим Данієлян.

Люботинський міський голова Леонід Лазуренко подякував голові ХОДА Юлії Світличній та обласній адміністрації за підтримку, яку місто отримує протягом останніх років.

«Місто Люботин бере активну участь в усіх обласних програмах, і маємо надію, що і наступний рік буде насиченим на проекти, які ми ефективно будемо реалізовувати разом. Обласна адміністрація на чолі з Юлією Світличною орієнтована на результативну роботу. А завдяки бюджетній децентралізації ми сьогодні маємо сили та можливості отримувати результат», - сказав Леонід Лазуренко.