Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині буде створено Агенцію регіонального розвитку

На Харківщині буде створено Агенцію регіонального розвитку

Про це під час брифінгу 19 грудня повідомила заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Ірина Коновалова.

«Агенція регіонального розвитку – неприбуткова небюджетна установа. Вона створюється для того, щоб допомагати місцевій владі втілювати регіональну стратегію розвитку. Агенція – осередок співпраці державного, приватного та громадського секторів. Вона працюватиме як офіс з надання консультацій щодо підготовки та реалізації програм і проектів регіонального розвитку та сприятиме підвищенню інвестиційної привабливості регіону», - сказала Ірина Коновалова.

Вона також додала, що агенція має на меті реалізацію комплексу заходів з покращення іміджу області та розвитку бізнес-середовища.

Ірина Коновалова повідомила, що в області створено робочу групу зі створення Агенції регіонального розвитку, до складу якої входять депутати обласної ради, представники Харківського університетського консорціуму, торгово-промислової палати, громадської ради при ХОДА. На наступному засіданні робочої групи буде обговорюватися питання залучення співзасновників.