Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев та Роман Греба вручили дипломи випускникам ХДАФК

Анатолій Бабічев та Роман Греба вручили дипломи випускникам ХДАФК

Урочистий захід відбувся 17 грудня.

Звертаючись до присутніх, заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев передав слова вітання від керівника області Юлії Світличної.

«Харків – це спортивна столиця України, тому в нас спортсмени виступають і навчаються на «відмінно». Дивлячись на випускників, я ще раз переконуюсь, що в Харківщини та всієї України - світле спортивне майбутнє», - зазначив Анатолій Бабічев.

Він зауважив, що незабаром Харківська державна академія фізичної культури святкуватиме своє 40-річчя.

«Я впевнений, що ця дата – не останній ювілей! Буде розквіт та будуть нові перемоги», - сказав заступник голови ХОДА.

Ректор вишу зауважив, що в цей день академія випускає магістрів, що завершили свою підготовку за різними напрямками та отримали дипломи з відзнакою.

«Нехай усі знання та навички, все те, чому вас навчали у нашому виші, допомагає вам будувати свою кар’єру. Я вірю, що всі ви чесно та віддано будете виконувати свої професійні обов’язки», – сказав Олександр Ажиппо.

«Беручи участь у вашому святі, хочеться сказати тільки одне: бути спортсменом у Харкові – це круто», - зазначив заступник Міністра освіти та науки України Роман Греба.

Під час урочистого заходу документ про закінчення закладу вищої освіти було вручено близько 50-ти випускникам, що закінчили ХДАФК з відзнакою.