Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Медичним закладам Первомайського району оновлюють автопарк

Медичним закладам Первомайського району оновлюють автопарк

Заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев передав медикам ключі від нових автівок для амбулаторій сімейної медицини у селах Михайлівка та Грушине.

На урочистому заході Анатолій Бабічев привітав присутніх від імені голови ХОДА Юлії Світличної.

«Мені приємно бути присутнім на цій урочистій події. Я впевнений, що завдяки цьому транспорту буде врятоване не одне життя. На цьому зупинятися не будемо. Роботу щодо покращення матеріально-технічної бази закладів медичної сфери продовжимо й наступного року», - запевнив Анатолій Бабічев.

Голова Первомайської РДА Володимир Павленко розповів, що автівки були придбані коштом районного бюджету при співфінансуванні з сільським.

«Я впевнений, що ці машини забезпечать швидке підвезення хворих до лікувальних закладів. Автопарк нам, дійсно, потрібно оновлювати, адже транспорту - 15-30 років. План на цей рік ми виконали. У 2019 році плануємо придбати ще 4 машини», - сказав Володимир Павленко. 

Він також повідомив, що 2018-й у Первомайському районі був названий «Роком медицини».

«За підтримки голови ХОДА Юлії Світличної в селі Біляївка будується амбулаторія сімейної практики з житлом для лікаря. Програмою соціально-економічного розвитку на 2019 рік  затверджено будівництво ще однієї такої амбулаторії в селі Трійчате. Виділені кошти з обласного бюджету на ремонт та реконструкцію Первомайської центральної районної лікарні», - розповів Володимир Павленко.