Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Бузок» запрошує на виставку робіт у рамках конкурсу «Сіверський Донець очима молоді»

«Бузок» запрошує на виставку робіт у рамках конкурсу «Сіверський Донець очима молоді»

Творчий погляд на світ розкривають фотографії, малюнки, поетичні й прозові твори, дослідницькі роботи та агітаційні розробки.

Цього року участь у конкурсі взяли 97 навчальних закладів Харківської (10), Донецької (65) та Луганської (22) областей, через які тече Сіверський Донець.

На конкурс надійшло понад 700 творчих робіт, з них за областями: Донецька обл. – 397 робіт, Луганська обл. – 160 робіт, Харківська обл. – 147 робіт.

Всі надані конкурсантами роботи були розглянуті комісією з оцінювання, до якої увійшли фахівці за відповідними напрямками та представники державної влади і органів місцевого самоврядування. Переліки переможців та призерів конкурсу можна завантажити з сайту Сіверсько-Донецького БУВР.

Усі переможці по Харківській області отримають дипломи за І, ІІ, ІІІ місця, а також флеш-карти з емблемою Дня Сіверського Донця від Харківської обласної державної адміністрації. Призери будуть нагороджені дипломами та пам’ятними подарунками, а найактивніші навчальні заклади будуть відзначені подяками.

Переглянути роботи можна з 9 грудня.

Офіційне відкриття виставки – 11 грудня о 12:00.

12 грудня о 12:00 в Інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відбудеться нагородження переможців і призерів 12-го творчого конкурсу «Сіверський Донець очима молоді» (по Харківській області).

Довідка. Конкурс «Сіверський Донець очима молоді» проводиться з 2007 року за сприяння Державного агентства водних ресурсів України в рамках низки заходів, присвячених Дню Сіверського Донця, організаторами яких є Сіверсько-Донецьке басейнове управління водних ресурсів спільно з громадською організацією «Сіверський Донець – відродження».

Проведення цього конкурсу другий рік поспіль підтримують Харківська обласна державна адміністрація за сприяння Департаменту екології та природних ресурсів, Харківська обласна рада, Харківська обласна організація Українського товариства охорони природи та Інформаційно-виставковий центр «Бузок».

Крім того, 9 рудня о 17:00 у «Бузку» відкриється виставка молодої харківської художниці Вікторії Черняєвої «Світ моїми очима».