Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область презентувала туристичний потенціал на виставці в Польщі

Харківська область презентувала туристичний потенціал на виставці в Польщі

З 22 по 24 листопада у Варшаві відбулась найбільша в Польщі туристична виставка TT Warsaw. Кращі туристичні маршрути тут представили 10 українських міст і регіонів.

На 26-й Міжнародній виставці TT Warsaw презентовано більш ніж 500 експонатів з 45 країн. Потенціал України представили вперше. На виставці туристичні можливості експонували Харківщина, а також Львівщина, Івано-Франківщина, Тернопілля, Волинь, Одещина, Буковина.

Як зазначила директор ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму» Валентина Холодок, на стенді Харківщини була різноманітна поліграфічна продукція.

«Також тут відбувся перший показ нового туристичного проморолика, який є кольоровим дайджестом туристичних пам’яток Харківщини», - додала Валентина Холодок.

За словами харків’ян, організатори й учасники виставки одностайні в оцінці високого рівня її проведення, який забезпечувався підтримкою Міністерства туризму Польщі та Польського туристичного інформаційного центру.

Крім того, було підкреслено, що організатором національного стенда України є Департамент туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. В цілому площа експозиції склала 25 метрів. В основі її концепції - нова філософія, яка закладена в слогані Ukraine NOW.

Українську експозицію відвідав Міністр спорту й туризму Польщі Вітольд Банька. Під час зустрічі мова йшла про реалізацію спільних проектів з просування та залучення коштів Європейського Союзу для розвитку туристичних дестинацій обох країн.