Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян провів особистий прийом громадян

Вадим Данієлян провів особистий прийом громадян

22 листопада до заступника голови ХОДА переважно зверталися за сприянням у вирішенні питань ремонту місцевих доріг.

Так, жителька Вовчанського району звернулася до Вадима Данієляна з проханням сприяти ремонту ділянки автодороги Старий Салтів – Приколотне.

«Я вже багато років займаюся вирішенням цієї проблеми, але на цій ділянці проводилися лише часткові ямкові ремонти. Цього, на мою думку, недостатньо, адже на даний момент рейсовий автобус не може переїхати вибоїни на дорогах. Спочатку висаджує людей, переїжджає, а потім водій запускає пасажирів», - зазначила заявниця.

Вадим Данієлян запевнив, що це питання не залишиться без уваги обласної влади.

«Ми зробимо експертизу цієї ділянки - для того, щоб з наступного року (хоч частинами) почати її робити. Харківська область має найбільшу довжину доріг серед регіонів України, тому неможливо зробити все настільки швидко, як нам хочеться», - сказав заступник голови ХОДА.

Також під час прийому громадян до Вадима Данієляна звернулися учасники садового товариства – з питанням щодо ремонту під’їзної дороги від траси Харків - Липці.

Заступник голови ХОДА повідомив, що на даний момент триває процедура передачі цієї ділянки на баланс Харківського району. Це необхідно для того, щоб мати можливість виготовити необхідну документацію та виділити фінансування на ремонт дороги.

Крім того, до Вадима Данієляна звернулася ініціативна група з міста Південного (Харківський район) з проханням сприяти в ремонті дороги місцевого значення С212516, а також дороги від Березівки до Південного, зокрема в межах вул. Громадянської. За словами заявників, ці дороги знаходяться в жалюгідному стані і потребують термінового ремонту. Заступник голови ХОДА пообіцяв, що на місце виїдуть фахівці і проведуть обстеження зазначених ділянок доріг.

«Виходячи з проведених експертиз будемо вивчати можливість внесення цих доріг у списки на капітальний ремонт у наступному році», - сказав Вадим Данієлян.

Вирішення питань, порушених у ході прийому, заступник голови ХОДА взяв під особистий контроль.