Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємців області запрошують до участі у Міжнародній програмі Fit for Partnership with Germany

Підприємців області запрошують до участі у Міжнародній програмі Fit for Partnership with Germany

Програма спрямована на стимулювання розвитку українського бізнесу, економічне співробітництво між Україною та Німеччиною, соціально економічний розвиток регіонів.

У рамках програми, 22 та 23 листопада, буде проведено «Дні Програми Федерального міністерства економіки і енергетики Fit for Partnership with Germany в Харківській області», у яких запрошуються взяти участь активні менеджери і керівники підприємств та організацій Харківської області. Організація заходів здійснюється за підтримки учасників Партнерської платформи Харківської області та керівництва проектного офісу програми.

22 листопада буде проведено презентацію програми Fit for Partnership with Germany на 2019 рік, бізнес-майстерню та майстер-класи.

Реєстрація учасників - з 09:30. Початок заходу - о 10:00.

Місце проведення: Держпром, 7 під'їзд, 4 поверх, зала засідань Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації.

Для участі необхідна попередня реєстрація.

23 листопада відбудеться інтерв’ю з кандидатами щодо можливості взяти участь у програмі на 2019 рік. Однією з обов’язкових  умов участі кандидата є наявність базового рівня володіння англійською мовою.

З метою проходження інтерв’ю необхідно заповнити спеціальну аплікаційну форму-анкету та надіслати до Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва на e-mail: merkulova2727@gmail.com або economist@kharkiv.biz.ua.

Телефони для довідок: 757-42-20, 757-42-32.

Більш детальна інформація щодо умов участі та форм-заявок – тут.