Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Руській Лозовій відремонтували дорогу та влаштували вуличне освітлення

У Руській Лозовій відремонтували дорогу та влаштували вуличне освітлення

З ходом проведених робіт ознайомився заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев під час робочої поїздки до Дергачівського району.

«У Харківській області запроваджено комплексний підхід щодо проведення робіт з налагодження інфраструктури. Зокрема, в Дергачівському районі зроблено дуже багато, - сказав Анатолій Бабічев. – Дуже приємно, що відремонтовано дорогу, яка веде до школи, встановлено нові дорожні знаки, що обмежують швидкість, встановлено освітлення. Головне - це безпека дітей». 

Голова Дергачівської РДА Костянтин Жидков відзначив, що до цього моменту дороги до Русько-Лозівського ліцею взагалі не було. За його інформацією, роботи на дорозі були проведені коштом з бюджетів різних рівнів: районного, селищного, а також коштів від перевиконання плану митних платежів.

Голова Дергачівської РДА також відзначив, що завдяки проекту голови ХОДА Юлії Світличної «Енергія світла» вдалося встановити вуличне освітлення по вулиці Шкільна. 

«Було встановлено близько 100 світильників. Опори використали переважно ті, які були, нових встановили лише декілька штук, - додав Костянтин Жидков. - Тепер діти Руської Лозової ходитимуть до школи не лише по рівній, але і по освітленій дорозі».