Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова ХОДА зустрілася з колективом компанії «Житлобуд-2»

Голова ХОДА зустрілася з колективом компанії «Житлобуд-2»

Юлія Світлична передала державну нагороду голові наглядової ради товариства Юрію Кроленку та провела особистий прийом громадян.

«Ви - ті люди, які стоять біля джерел розвитку. Коли йде будівництво - це значить, що є соціально-економічний розвиток, є майбутнє», - сказала керівник Харківської ОДА, звертаючись до колективу ТДВ «Житлобуд-2».

Керівник облдержадміністрації зазначила, що Харківська область традиційно займає лідируючі позиції в Україні за темпами будівництва та здачі об'єктів у експлуатацію. У регіоні працюють понад 380 будівельних компаній. І «Житлобуд-2» - одна з передових.

«Компанія бере участь у реалізації обласних проектів. Ви створюєте історію, яскраві візитівки Харкова та Харківської області. Сьогодні хочу сказати слова подяки за вашу працю. Вона надзвичайно важлива», - підкреслила Юлія Світлична.

У ході зустрічі вона передала державну нагороду - Орден князя Ярослава Мудрого V ступеня - голові наглядової ради товариства «Житлобуд-2» Юрію Кроленку.

«Це історичний для тресту день. Настільки високого гостя за всі 75 років існування нашого колективу в нас ніколи не було. Це визнання нашої заслуги перед областю. Визнання нашого колективу, який вміє викладатися, коли потрібно напружитися, й працює стабільно, коли йде робочий режим, - сказав Юрій Кроленко. - Нам пощастило. В області з'явився керівник, який зумів своїми ідеями, ініціативами, своєю величезною працею створити таку атмосферу, що наша область виходить практично по всіх позиціях на перші місця. Висловлю думку нашої команди, що всі завдання, які будуть поставлені областю, будуть виконуватися найсумліннішим чином. Ми горді своїм губернатором, і ми ще побачимо її в київських стінах».

Після спілкування з колективом «Житлобуду-2» Юлія Світлична провела особистий прийом громадян у компанії. У ході прийому до голови ХОДА зверталися з питаннями ремонту доріг, налагодження транспортного забезпечення, розвитку медичної інфраструктури. Також громадяни просили сприяння у виділенні матеріальної допомоги на лікування.

«Жодне з порушених питань не залишиться без нашої уваги», - запевнила співробітників «Житлобуду-2» Юлія Світлична.

Більше фото