Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян у Красноградському районі

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян у Красноградському районі

З мешканцями заступник голови ХОДА зустрівся під час робочої поїздки на Красноградщину 6 листопада.

Під час особистого прийому громадян жителі Красноградського району зверталися до заступника голови ХОДА з питаннями переважно зі сфер ЖКГ та будівництва.

Так, мешканка приватного сектору міста Красноград розповіла про незадовільний стан покриття вулиці Козацька. Представник Красноградської РДА надав інформацію про плани щодо ремонту комунальної дороги. За його інформацією, половину необхідного обсягу робіт проведуть цього року, решту - наступного.

Про незадовільний стан приміщення місцевого територіального центру надання соціальних послуг розповіла директор закладу. Вона наголосила, що 60 працівників центру опікуються 300 громадянами з інвалідністю та людьми похилого віку, проте будівля приміщення потребує капремонту. Євгеній Шахненко пообіцяв розглянути можливість фінансування ремонтних робіт з обласного бюджету та закликав керівництво району долучитися до співфінансування.

Ще одна жителька Краснограда скаржилася на низький рівень тиску в мережі водопостачання. За словами директора Красноградського комунального підприємства «Водоканал», після налагоджувальних робіт тиск у системі нормалізується.

Частина звернень стосувалася прохань жителів області щодо призначення лікування та забезпечення коштів для проведення операцій і придбання ліків. Заступник голови ХОДА спрямує заяви громадян на розгляд обласної комісії з надання матеріальної допомоги, а також фахівців Управління охорони здоров'я ХОДА.

Усі питання, озвучені в ході особистого прийому, Євгеній Шахненко пообіцяв вивчити та надати громадянам всю можливу допомогу в рамках повноважень обласної адміністрації та відповідно до законодавства України.

Більше фото