Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Дергачівщині незабаром відкриють сучасний спортивний майданчик

На Дергачівщині незабаром відкриють сучасний спортивний майданчик

З ходом ремонтних робіт 6 листопада ознайомився заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев.

Сучасний майданчик будують на території комунального закладу «Русько-Лозівський ліцей» коштом державного та місцевого бюджетів.

Ремонтні роботи проходять згідно з графіком, вже встановлено металеву сітку, також завершено підготовчі роботи до вкладання покриття. Спортивний майданчик буде пристосований для гри не лише у волейбол та футбол, а й для баскетболу.

«У Дергачівському районі всіляко підтримуємо ініціативи голови ХОДА Юлії Світличної. Уважно слідкуємо, щоб всі роботи були виконані в термін», - сказав голова Дергачівської РДА Костянтин Жидков.

Він відзначив, що цей спортивний майданчик будується хоч і швидко, але з урахуванням всіх норм.

«Зараз вже встановлюються опори для світла, щоб діти змогли насолоджуватися грою в улюблений вид спорту якомога довше», - зазначив Костянтин Жидков.

За його словами, це не єдиний майданчик, що будується на території району. Надсучасний спортивний майданчик також отримає і громада села Подвірки.

«Будівництво таких об’єктів – це важлива складова розвитку молоді, адже діти матимуть можливість займатися спортом на свіжому повітрі та у комфортних умовах», - сказав Анатолій Бабічев.

Заступник голови ХОДА висловив надію, що сучасні спортивні майданчики стануть місцем проведення змагань не лише для школярів, а й для всіх жителів громад.