Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Дергачівському районі відкрито нову медіатеку

У Дергачівському районі відкрито нову медіатеку

Сучасний мультимедійний простір з’явився в Солоницівському ліцеї №2.

З роботою навчального закладу та проведеними тут роботами під час робочої поїздки до Дергачівського району ознайомився заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев.

Сучасний ремонт, просторе приміщення, світлі стіни – так виглядає нова медіатека, що відкрила двері для учнів Солоницівського ліцею №2. Приміщення обладнано новою мультимедійною дошкою й комп’ютерною технікою. Для дітей тут забезпечено вільний доступ до інтернету та книжок. Ремонт у приміщенні провели спільним коштом обласного та районного бюджетів. А нові книги придбали коштом сільського бюджету.

«За сприяння голови обласної державної адміністрації Юлії Світличної ми змогли зробити сучасну медіатеку, а все для того, щоб наші діти мали комфортні умови навчання та виростали достойними громадянами нашої держави», - відзначив голова Дергачівської РДА Костянтин Жидков.

Анатолій Бабічев сказав, що створення медіатек у регіоні визначено одним з важливих напрямів розвитку сфери освіти. Протягом 2018 року відкриють 25 подібних «оазисів розвитку» - таке завдання поставила голова ХОДА Юлія Світлична.

«Для ХОДА та для керівника області питання освіти залишається пріоритетом. Адже освіта - це фундамент для всього, особливо для соціально-економічного розвитку регіону», - наголосив заступник голови ХОДА.