Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

До заступника голови ХОДА переважно зверталися з проханням сприяти вирішенню питань зі сфери житлово-комунального господарства.

Так, мешканець селища Лісне розповів заступнику голови ХОДА про те, що на його прибудинковій території встановлена електрична опора сусіда.

«Працівники Дергачівської РЕС мене запевняють, що ніяких порушень у ході перевірки вони не виявили. А для того, щоб опору перенести на інше місце, їм потрібна заява сусіда. А йому це не вигідно, адже опора зараз розташована на моїй території, а не на межі, як це необхідно», - сказав заявник.

Заступник голови ХОДА повідомив заявнику, що це питання взято на особистий контроль, і ситуацію врегулюють згідно з чинним законодавством України.

Також на прийомі громадян до заступника голови ХОДА звернулася жителька Куп’янського району, яка повідомила, що через напружені відносини з батьком будинок, в якому вона проживає, залишився без газу.

«Мій батько написав заяву, як власник особового рахунку, на припинення постачання газу. Зараз батько каже, що вже написав заяву й на відключення електрики», - повідомила заявниця.

За її словами, вона та малолітня дитина зареєстровані в цьому будинку. Заступник голови ХОДА зв'язався телефоном з представниками районної влади та поставив завдання розібратися в ситуації та вирішити проблему в найкоротший термін.

Це та інші питання, які були озвучені в ході особистого прийому, заступник голови ХОДА пообіцяв вивчити та надати громадянам всю можливу допомогу в рамках повноважень обласної адміністрації та відповідно до законодавства України.