Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко перевірив роботу об’єктів теплопостачання Куп'янщини

Євгеній Шахненко перевірив роботу об’єктів теплопостачання Куп'янщини

1 листопада за дорученням голови ХОДА Юлії Світличної її заступник відвідав район з робочою поїздкою.

Під час візиту Євгеній Шахненко провів наради з керівництвом району та міста, поспілкувався з громадою та перевірив роботу об’єктів ТЕК району.

Так, він відвідав котельні в селах Курилівка-1 і Новоосинове та нову блочно-модульну котельню у Глушківській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

У самому місті Куп’янськ заступник голови ХОДА ознайомився з роботою котелень по вул. Лікарняній, 2, Тополиній, 4, а також об’єктів теплопостачання смт Ківшарівки та Куп’янська-Вузлового. Також він оглянув хід ремонтних робіт на теплотрасах по вул. 1 Травня та вул. Крутій.

Під час спілкування з колективами підприємств ТЕК, керівництвом району та органів місцевого самоврядування Євгеній Шахненко наголосив на першочерговості завдань щодо забезпечення сталого проходження опалювального сезону в області.

«Питанню забезпечення якісної та безперебійної роботи сфери ЖКГ і підприємств ТЕК у осінньо-зимовий період приділяє особисту увагу голова ХОДА Юлія Світлична», - підкреслив заступник керівника області.

Підбиваючи підсумки робочої поїздки, Євгеній Шахненко поставив завдання на подальший період та зробив зауваження до кожного об'єкта. Крім того, заступник голови ХОДА вказав на необхідність продовження робіт з розробки проектно-кошторисної документації на об'єкти, будівництво та капітальний ремонт яких планується здійснити у  2019 році.