Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Черкаській Лозовій утеплили багатоквартирний будинок

У Черкаській Лозовій утеплили багатоквартирний будинок

З результатом проведених робіт ознайомився заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев.

Як розповіла голова ОСББ «Наша мрія» Людмила Артемова, будинок 1978-го року побудови, за весь час його існування капітальних ремонтних робіт тут не проводили. У будинку 16 квартир, і мешканці кожної з них скаржилися на холод. Цього року вдалося утеплити будинок - коштом обласного конкурсу міні-проектів «Разом у майбутнє».

«Підготували проект і подали на конкурс. І ми виграли. Зараз все добре, будинок нарешті з теплом. Мешканці задоволені», - каже Людмила Артемова.

Спілкуючись з мешканцями будинку, Анатолій Бабічев передав привітальні слова від глави області Юлії Світличної.

«Я знаю, що з цим будинком були деякі проблеми. Тепер, я сподіваюся, мешканці будуть жити в комфорті. Ми бачимо, що спільними зусиллями громади та влади можна досягти хорошого результату», - сказав Анатолій Бабічев.

Також у рамках робочої поїздки Анатолій Бабічев відвідав дитячий садок «Барвінок». У дошкільному навчальному закладі в цьому році за кошти обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє» встановили дитячий майданчик і два павільйони. Крім того, з місцевого бюджету профінансували заміну систем опалення та каналізації, придбали матраци, телевізор, у музичній залі встановили кондиціонер.

За словами директора дитячого садка Миколи Войтенка, ремонту потребує другий корпус закладу, в якому знаходяться дві групи для дітей від 2 до 4 років.

«У цьому дитячому садку зроблено багато. Однак другий корпус дошкільного навчального закладу потребує ремонту. Зокрема, також потрібно ремонтувати системи каналізації та опалення і замінити дах. У наступному році розглянемо можливість щодо виділення необхідних коштів», - сказав Анатолій Бабічев.

Усього в дитячому саду шість груп, в яких навчаються понад 90 вихованців.

У рамках робочої поїздки Анатолій Бабічев відвідав Меморіал жертвам голодомору та провів нараду щодо підготовки до проведення в Харківській області пам'ятних заходів на честь річниці голодомору в Україні.