Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У школі Шевченківського району капітально відремонтували систему опалення

У школі Шевченківського району капітально відремонтували систему опалення

З результатами робіт, проведених у закладі, ознайомився заступник голови ХОДА Вадим Данієлян.

«Зараз ситуація у сфері освіти змінюється кардинально – виділяються кошти не просто на підтримку закладів, а на їхній розвиток, - підкреслив Вадим Данієлян. – Усі ці позитивні зміни відбуваються завдяки підтримці голови Харківської облдержадміністрації Юлії Світличної. Ми бачимо, що створюються гідні умови для навчання, проводяться ремонти приміщень тощо.  Робота в цьому напрямку триватиме».

За словами директора Шевченківської ЗОШ №1 Надії Приходько, школа на належному рівні підготовлена до опалювального сезону. Окрім того, в закладі провели й інші масштабні роботи.

«Завдяки підтримці державного, обласного та районного бюджетів відчуваються значні зміни в нашому закладі. Покращилися не лише умови навчання учнів, а й умови перебування в школі. Зокрема, облаштовано сучасний кабінет біології, що підвищило інтерес учнів до навчання.  Усі вікна замінено на металопластикові, проведено капітальний ремонт у спортивній залі,   відремонтовані роздягальні та туалети, встановлені душові кабінки. Триває будівництво спортивного майданчику. У планах – ремонт їдальні. Усе це в комплексі, безумовно, підвищить якість освіти», - підсумувала Надія Приходько.

Голова Шевченківської райдержадміністрації Валерій Приходько зазначив, що наступного року Шевченківській ЗОШ №1 виповниться 50 років. Але таких змін заклад не бачив за всі роки свого існування.