Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

16 жовтня до заступника голови ХОДА переважно зверталися за допомогою у розв'язанні питань зі сфер освіти та культури.

Так, директор однієї зі шкіл Куп’янського району повідомила, що в неї виник конфлікт з місцевим керівництвом через стан спортивної зали в навчальному закладі.

«Ми - третя школа в районі за кількістю учнів. Спортивна зала вже багато років без ремонту. І все б нічого, але районна влада під час батьківських зборів звинуватила в цьому мене», - розповіла заявниця Анатолію Бабічеву.

Вона відзначила, що ця ситуація похитнула її авторитет у населеному пункті, та додала, що вже звернулася з відповідною заявою до правоохоронних органів.

«Вибачення - це єдине, чого я прагну», - сказала директорка школи.

«Я звернуся до районної влади, й ми розберемося в цій ситуації. А щодо ремонту спортивної зали, то це питання - до засновника навчального закладу, яким є районна рада», - пояснив Анатолій Бабічев.

Він порадив директору підготувати необхідні документи для участі навчального закладу в конкурсі міні-проектів «Разом у майбутнє».

Також до заступника голови ХОДА зверталися з питаннями, що стосувалися надання житла дитині, яка позбавлена батьківського піклування, та стану роботи зі створення музею «Світ українського козацтва» в місті Мерефа.

Вирішення всіх порушених у ході прийому питань Анатолій Бабічев взяв під особистий контроль.