Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні дзюдоїсти з медалями повернулися з Ужгорода

Юні дзюдоїсти з медалями повернулися з Ужгорода

На відкритому чемпіонаті України з дзюдо серед молодших кадетів спортсмени Харківської області вибороли шість нагород.

Участь у змаганнях взяли понад 500 дзюдоїстів віком до 17 років з 24 регіонів України, а також гості з Бельгії, Румунії, Словенії, Угорщини, Франції та Чехії. За підсумками змагань харків’яни здобули 1 срібну та 5 бронзових медалей.

Срібним призером серед юнаків у ваговій категорії до 46кг став Максим Казначеєв. Він успішно провів чотири поєдинки, але у фіналі поступився киянину Станіславу Гладському

Бронзовими призерами чемпіонату стали: Даниїл Вегієв (вагова категорія - до 60кг), Єгор Кузін (вагова категорія - до 73кг), Денис Кизименко (вагова категорія - до 81кг), Мітюша Вашакідзе (вагова категорія - понад 90кг) та Ганна Мурашкіна (вагова категорія - до 48кг).

Цей чемпіонат став одним з етапів формування збірної України для участі в міжнародних змаганнях 2019 року.

В Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА також зазначають, що 11 та 12 жовтня в Харківському палаці спорту «Локомотив» відбувається дорослий чемпіонат України з дзюдо. У перший день змагань харківські борці завоювали золоту та бронзову нагороди. Чемпіонкою України в ваговій категорії до 63кг стала Анастасія Шевченко, а «бронзу» у вазі до 66кг здобув Роберт Гасанагаєв.