Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХОДА привітали юристів Харківської області з професійним святом

У ХОДА привітали юристів Харківської області з професійним святом

Урочистості з нагоди Дня юриста відбулися 8 жовтня.

Від імені голови ХОДА Юлії Світличної найкращих працівників юридичної сфери області привітав її перший заступник Марк Беккер.

«Хочу передати вам слова вдячності за ваш труд від Юлії Олександрівни та побажати гострого розуму, успіхів на професійному шляху, щастя та миру. Нехай законність, порядок і честь завжди будуть для вас понад усе», - сказав Марк Беккер.

Він наголосив на тому, що робота юристів сприяє розвитку не тільки юриспруденції в Україні, а й розвитку суспільства в цілому.

«Саме ви формуєте правову політику держави та громадянське суспільство. Ви розробляєте механізми реалізації правових норм, стоїте на захисті прав та свобод громадян. Ви робите все, щоб будь-яка структура, організація чи підприємство, будь-який колектив працював успішно, ефективно та законно, - сказав Марк Беккер. - Професія юриста вимагає постійної самоосвіти, високого рівня культури. І ми знаємо, що представники харківської юридичної школи – серед найкращих в країни, ми можемо вам довіряти».

Голова Ради Харківської обласної організації Союзу юристів України Володимир Кривобок подякував керівництву області за увагу, яку приділяють професійному святу юристів на Харківщині.

«Хочу передати слова вдячності голові ХОДА Юлії Світличній за те, що в Харківській області так відзначають День юриста, за традиційний прийом та відзнаки обласної адміністрації для найкращих представників галузі. Це вкотре доводить, що Харків - юридична столиця України», - сказав Володимир Кривобок.

Більше фото