Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбудуться урочисті проводи солдатів-строковиків

На Харківщині відбудуться урочисті проводи солдатів-строковиків

Захід пройде в рамках призовної кампанії «Осінь - 2018» 10 жовтня о 10:00 у збірному пункті Харківського обласного військового комісаріату (вул. Велика Панасівська, 205).

Осінньо-зимова призовна кампанія, в ході якої близько 1550 хлопців віком від 20 до 27 років стануть до лав воїнів Збройних сил України та інших військових формувань, розпочалася 1 жовтня і триватиме до 31 грудня 2018р.

В урочистостях з нагоди проводів 60 юних воїнів планують узяти участь представники місцевих органів самоврядування, ветерани Збройних сил України, учасники АТО, ООС, представники православного духівництва, батьки та рідні призовників.

Також у цей день на плацу військової установи свій професійний вишкіл продемонструють кращі воїни Збройних сил України та Національної гвардії України.

Журналісти зможуть поспілкуватися з командуванням обласного військкомату, призовниками та представниками військових частин, які прибули за хлопцями, а також постежити за процесом проходження медкомісії та профвідбору кандидатів для проходження строкової служби.

Охочим висвітити захід необхідно повідомити про своє бажання бути в військкоматі за телефонами: (066) 762-44-06, (098) 308-42-61 чи на ел. адресу kharkiv_rmc@meta.ua. Контактна особа – Саранцев Віталій.

Довідка. У рамках попередньої призовної кампанії з Харківщини у квітні-травні на строкову службу направлено 1080 юнаків, а восени 2017 року новобранців було лише 700.