Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян провів особистий прийом громадян у Борівському районі

Вадим Данієлян провів особистий прийом громадян у Борівському районі

Громадяни, які прийшли на прийом до заступника голови ХОДА 6 жовтня, переважно зверталися за сприянням у вирішенні питань щодо капітальних ремонтів будівель та доріг.

Так, учасники вокального ансамблю «Борівчанка» та батьки вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості розповіли про непридатний для проведення репетицій та занять стан закладу.

Крім цього, під час прийому працівники центральної районної лікарні звернулися до Вадима Данієляна з проханням передбачити кошти в обласному бюджеті для заміни частини вікон у поліклініці.

«На жаль, замінено лише вікна з фасадної сторони поліклініки. Для більш зручного перебування пацієнтів у лікарні, особливо у відділеннях, які передбачені для їх стаціонарного лікування, є необхідність здійснити заміну решти вікон на енергоощадні», - розповіла одна із заявниць.

Також мешканці району стурбовані станом мосту через Червонооскільське водосховище та незадовільним станом доріг у районі.

«Ваші питання дуже слушні, їхнє вирішення потребує значної уваги не лише з боку районної влади, а й обласної. Суть ваших звернень буде доведена до керівника ХОДА Юлії Світличної», - відповів присутнім Вадим Данієлян.