Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев привітав учителів Краснокутського району з Днем працівників освіти

Анатолій Бабічев привітав учителів Краснокутського району з Днем працівників освіти

Під час робочої поїздки до району заступник голови ХОДА взяв участь у святковому заході.

Він передав учителям Краснокутщини найкращі побажання від голови ХОДА Юлії Світличної.

«Кожного з вас вона любить, шанує та поважає та готова разом з вами йти тільки вперед», - відзначив Анатолій Бабічев.

Він також наголосив, що в останні роки розвитку освіти в нашій державі нарешті приділяють належну увагу.

«Довго такого не було, але зараз є розуміння й обласної влади, й державної влади, що без освіти ми не зможемо рухатися далі. Адже освіта – це основа всього. А вчитель – це святе ім'я. Це свята місія, навіть – не професія, - сказав заступник голови ХОДА. - Мені дуже приємно сьогодні сказати, що в Харківській області освіта залишається пріоритетом номер один. У цей святковий день хочу побажати вам миру, наснаги, людського тепла та щоб той вогник, який є у вас, ніколи не згасав. А ми, обласна державна адміністрація, завжди робитимемо так, щоб умови вашої праці та рівень її оплати тільки покращувалися».

Вітаючи вчителів Краснокутського району, голова місцевої РДА Олексій Белоцький підкреслив, що останнім часом було багато зроблено для зміцнення матеріально-технічної бази закладів освіти району.

Так, у двох школах району (Козіївській та Колонтаївській) реконструювали дахи, капітально відремонтували два корпуси Колонтаївської ЗОШ. У Краснокутській гімназії цього року відкрито медіатеку, а в Козіївській ЗОШ – ресурсну кімнату. Нові шкільні автобуси цього року отримали Краснокутська гімназія та Олексіївська школа. А головним проектом району стане капремонт Пархомівської школи, кошти на який виділено за підтримки голови ХОДА Юлії Світличної.

«Ми щодня працюємо для покращення стану шкіл, зміцнення матеріально-технічної бази. Це стало можливим завдяки особистій підтримці голови ХОДА та завдяки реформам, започаткованим у нашій державі Президентом України Петром Порошенком», - підкреслив Олексій Белоцький.

Під час урочистого заходу вчителі Краснокутського району отримали грамоти облдержадміністрації та подяки голови ХОДА.