Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До уваги ЗМІ!

До уваги ЗМІ!

У Харкові відбудеться відкрите спортивне тренування травмованих учасників ООС.

У рамках заходу запланована також презентація протезів для занять спортом, виготовлених за новітніми технологіями харківськими протезистами.

У спільному тренуванні 25 вересня візьмуть участь ветерани/спортсмени, які отримали новітні спортивні протези в рамках Трастового фонду НАТО з медичної реабілітації в Україні, та ветерани/спортсмени, які активно виступають у напрямку «Крос Фіт» у проекті «Ігри героїв».

Захід проходитиме за ініціативи Офісу Агенції НАТО з підтримки і постачання (NSPA) в Україні та за участю Українського науково-дослідного інституту протезування, протезобудування та відновлення працездатності (УкрНДІпротезування). 

Тренування відбудеться з 12:00 до 14:30 у Харківському спортивному клубі YOD (вул. Клочківська, 173).

Довідка. У рамках Трастового Фонду НАТО з медичної реабілітації в Україні, а саме в напрямку надання підтримки системі медичної реабілітації в Україні (ініціатива А1:Доступ до послуг з медичної реабілітації та допоміжних засобів за межами країни) для 9 травмованих учасників ООС було профінансовано виготовлення 11 спортивних протезів під супервізією провідних іноземних спеціалістів у галузі спортивного протезування (в рамках трьох освітніх семінарів).