Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична вручила відзнаки ХОДА співробітникам Держпрому

Юлія Світлична вручила відзнаки ХОДА співробітникам Держпрому

Керівник області взяла участь у святковому заході з нагоди 90-річчя будівлі Держпрому.

  • «Цей день зібрав усіх, хто поважає історію Харкова, цінує традиції та зміцнює культурну спадщину нашого регіону, - сказала Юлія Світлична. - Звичайно, без Держпрому неможливо собі уявити ні найбільшу площу Європи, ні Харківщину загалом, адже Держпром – це візитівка всієї області».

Голова ХОДА відзначила: дуже символічним є той факт, що день народження Держпрому співпадає з Днем Харківської області. Вона наголосила, що символ Харківщини є пам’яткою національного значення та подякувала колективу виробничо-експлуатаційного підприємства «Держпром» за велику працю, завдяки якій сьогодні будівля «сяє».

«Останнім часом Держпром набуває нового життя. Він оновлюється, закупається нове обладнання. І це тільки початок. Усе це стало можливим завдяки ініціативі Президента щодо децентралізації, яка укріплює місцеві бюджети, й зараз ми можемо вкладати кошти в збереження своєї культурної спадщини. Той, хто цінує свою історію, має майбутнє», - сказала керівник області.

Під час святкового заходу Юлія Світлична вручила відзнаки ХОДА кращим співробітникам виробничо-експлуатаційного підприємства «Держпром» та побажала: «наснаги у вашій праці, завжди надихатися колективним духом, бути однією сім'єю, працювати та жити для того, щоб зміцнювати свій край».

Більше фото