Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев взяв участь в урочистих заходах до річниці визволення Первомайщини

Анатолій Бабічев взяв участь в урочистих заходах до річниці визволення Первомайщини

Заступник голови ХОДА 14 вересня відвідав Первомайський район з робочою поїздкою.

Районний мітинг з нагоди 75 - річниці визволення Первомайщини від нацистської окупації у Другій світовій війні пройшов в селі Миронівка біля братської могили загиблих воїнів .

Розпочинаючи урочистий захід Анатолій Бабічев передав жителям району вітання від голови ХОДА Юлії Світличної і подякував ветеранам за подвиг, який вони здійснили.

«Ми повинні пам’ятати наших героїв, які своєю мужністю, силою та сміливістю зробили важливий крок до свободи та перемоги, - сказав Анатолій Бабічев.  – Але п’ять років тому до нашої країни знову прийшла війна. Ми дякуємо нашій армії за те, що в Харківській області спокійно та безпечно. Незважаючи на непросту ситуацію, завдяки ініційованим Президентом України реформам країна розвивається. Голова ХОДА Юлія Світлична робить все можливе задля того, щоб Харківська область рухалася вперед, щоб наш регіон не знав війни і розквітав. І тільки разом ми можемо домогтися, щоб наша держава була міцною та успішною».

У заході взяли участь представники Первомайської РДА, керівники районних організацій та установ, молодь та діти.  

Також у ході робочої поїздки до Первомайського району, Анатолій Бабічев відвідав Миронівський навчально-виховний комплекс, Біляївський та Олексіївський ліцеї.