Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Жителі області зверталися до Михайла Черняка за допомогою у вирішенні соціальних і медичних питань

Жителі області зверталися до Михайла Черняка за допомогою у вирішенні соціальних і медичних питань

12 вересня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Усього за вирішенням проблемних питань до Михайла Черняка звернулося більше десяти жителів області. В основному заявники просили допомоги в лікуванні та придбанні дорогих медичних препаратів, а також проведенні оперативних втручань.

Михайло Черняк розповів про порядок розгляду таких звернень під час засідань комісії з надання одноразової матеріальної допомоги.

Мешканка Московського району міста Харкова прийшла на прийом, щоб подякувати заступнику голови ХОДА за надану допомогу.

«Я зверталася за допомогою для придбання медикаментів, ці кошти я отримала цього року й тепер можу купувати ліки, які мені потрібно приймати систематично», - звернулася до Михайла Черняка харків'янка.

Також заявники зверталися за допомогою в проведенні медичного обстеження та лікування. Так, обстеження в Харківській обласній клінічній лікарні проведуть мешканці Валківського району.

Крім того, ветеран праці, яка проживає в Лозівському районі, розповіла про тяжке становище, в якому вона опинилася. Зі слів заявниці, вона потребує постійного догляду за станом здоров'я.

Про порядок оформлення в геріатричний пансіонат розповіла перший заступник директора Департаменту соціального захисту населення ХОДА Тетяна Бабенко.

«Вам необхідно пройти обстеження в лікарні й потім подавати документи в органи соцзахисту. Відповідне доручення ми дамо районному управлінню, вони допоможуть оформити документи», - пояснила Тетяна Бабенко.

Також до Михайла Черняка зверталися з проханням сприяти в проблемному питанні перерахунку пенсій. Усі підняті в ході прийому питання заступник голови ХОДА взяв під особистий контроль.

Більше фото