Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко зустрівся з жителями Ківшарівки

Євгеній Шахненко зустрівся з жителями Ківшарівки

5 вересня заступник голови ХОДА здійснив робочу поїздку до Куп’янського району.

До Євгенія Шахненка місцеві жителі зверталися здебільшого за допомогою у вирішенні питань зі сфери житлово-комунального господарства.

Так, одне з ключових питань зустрічі стосувалось підготовки селища Ківшарівка до нового опалювального сезону. Євгеній Шахненко запевнив місцеве населення, що до кінця року ціни на оплату теплопостачання підвищуватись не будуть, а завдяки капітальному ремонту котлів якість надання послуг покращиться.

«Це питання - на особистому контролі голови ХОДА Юлії Світличної. На ремонт котельні, яка постачає тепло для майже 19 тисяч жителів, вже виділені кошти з обласного бюджету.  5 котлів відремонтуємо і вже наприкінці вересня будемо їх запускати в тестовому режимі», - сказав Євгеній Шахненко.

«Голова ХОДА Юлія Світлична була з візитом у нашому селищі два місяці тому. 20 років у нашому населеному пункті нічого не робилось і лише після нашої зустрічі з керівником області ми бачимо зміни», - з такими словами до Євгенія Шахненка звернулися представники ініціативної групи селища Ківшарівка.

Під час зустрічі також було порушено проблему виплати заробітної плати в місцевій лікарні. Євгеній Шахненко запевнив, що питання буде вирішено впродовж тижня.

Усі питання, які були озвучені, заступник голови ХОДА пообіцяв вивчити й надати громадянам усю можливу допомогу в рамках повноважень обласної адміністрації та відповідно до законодавства України.