Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян провів виїзний прийом громадян у місті Ізюм

Вадим Данієлян провів виїзний прийом громадян у місті Ізюм

До заступника голови ХОДА переважно зверталися за допомогою у вирішенні питань зі сфер житлово-комунального господарства, спорту та соціального захисту населення.

Так, одне з питань, озвучених у ході прийому громадян, стосувалося допомоги у заміні системи опалення в дитячому садку. За словами заявників, обладнання вкрай застаріле і терміново потребує оновлення.

Вадим Данієлян запевнив, що розв'язання цієї проблеми візьме під особистий контроль. А також донесе важливість її розв'язання до голови ХОДА Юлії Світличної і буде сприяти виділенню коштів на відповідні роботи.

Окрім того, до заступника голови ХОДА звернулися за допомогою у вирішенні питання стосовно будівництва у місті басейну. Вадим Данієлян нагадав, що керівник області опікується цим питанням. Планується, що цього року буде зроблена технічна документація, а наступного - почнеться будівництво.

Також у ході прийому місцеві жителі просили допомогти у вирішенні питання стосовно придбання нового обладнання для територіального центру соціального захисту населення.

Всі порушені на прийомі громадян питання Вадим Данієлян взяв під особистий контроль.