Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

4 вересня до заступника голови ХОДА переважно зверталися за допомогою у розв'язанні питань зі сфер освіти, науки, культури та спорту.

Так, одне з прохань стосувалось оформлення дитини до спеціалізованого навчального закладу. Заявниця розповіла, що її дитині поставили діагноз «глухота I ступеня, затримка мовного та психічного розвитку».

«Ви розумієте, що до звичайної школи нас просто не беруть. А у спеціалізованому закладі нам відмовляють. Хоча ми стали у чергу ще два роки тому, і напередодні навчального року в інтернаті сказали, що ми потрапимо туди. Я просто не знаю, що мені робити», - сказала заявниця.

Анатолій Бабічев запевнив, що це питання в обов’язковому порядку і найближчим часом буде розглянуто профільними спеціалістами ХОДА. 

«Ми зробимо все, що від нас залежить, і все, що в нашій компетенції. Ми намагатимемося вам допомогти», - сказав Анатолій Бабічев. 

Ще одне питання, порушене в ході прийому стосувалося суперечки між батьками стосовно директора однієї зі шкіл Харківського району.

«У нашій школі - найкращий директор. Вона професіонал, знає свою справу, її люблять діти. Але є в нас декілька батьків, які почали її обмовляти, розповідати речі, яких не було насправді. Розумієте, створюються всі умови для того, щоб вона сама пішла з цього посту. Допоможіть нам розібратися», - звернулася до Анатолія Бабічева заявниця.

Заступник голови ХОДА зазначив, що візьме це клопотання під особистий контроль. І зауважив, що питання призначення та звільнення з посади керівників закладів загальної та середньої освіти належить до компетенції місцевих органів влади.

Також один із заявників, який прийшов на прийом до Анатолія Бабічева, звернувся з питанням стосовно проведення ремонтних робіт Шарівського палацу. 

«Це питання знаходиться під контролем голови ХОДА Юлії Світличної. Є спільні плани щодо відновлення Палацово-паркового комплексу «Садиба» з міжнародними партнерами та громадськими активістами. Але першочергово будуть проведені протиаварійні заходи, перші необхідні роботи будуть зроблені вже цього року», - сказав Анатолій Бабічев.

Окрім того, в ході прийому до Анатолія Бабічева звернулися з проханням допомогти в організації виступів, надати підтримку творчій діяльності диригенту тощо.

Більше фото