Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян оглянув результати ремонтних робіт, проведених до 1 вересня в школах Куп'янщини

Вадим Данієлян оглянув результати ремонтних робіт, проведених до 1 вересня в школах Куп'янщини

Під час робочої поїздки до Куп’янського району заступник голови ХОДА відвідав школу в селі Новоосинове та Куп’янську гімназію №2 у Ковшарівці.

Під час урочистостей з нагоди Дня знань, що пройшли в навчальних закладах, Вадим Данієлян передав вчителям, учням та їх батькам вітання від голови ХОДА Юлії Світличної.

Цього року до Новоосинівської ЗОШ пішов навчатися 131 учень, для 16 з них знайомство зі школою відбувається вперше.

«Вітаю школярів та їхніх батьків, вчителів зі святом та зичу успіхів і нових перемог на шляху здобуття знань. Особливу увагу прошу приділити старту Нової української школи, щоб він став вдалим», - звернувся до присутніх на святі Вадим Данієлян.

Також він вручив Почесну грамоту ХОДА заступнику директора СТОВ «Мрія» Галині Головко та подяки голови ХОДА - директору Новоосинівської школи Олені Донцовій та вчителю початкових класів Наталії Семененко.

Після свята Вадим Данієлян оглянув класи, підготовлені до нового навчального року. Він відзначив якість проведення ремонтних робіт у приміщеннях, упорядкованість прилеглої території, наявність нових меблів у класах. Також заступник керівника області повідомив, що найближчим часом на території школи будуть встановлені вуличні тренажери – роботи зі зведення спортмайданчика фінансуються з обласного бюджету.

У Куп'янській гімназії №2 (смт Ковшарівка) Вадим Данієлян відвідав свято «Першовересневий вернісаж». У цій школі коштом обласного бюджету замінили вікна в приміщенні спортзалу, їдальні та вестибюлю – всього 66 блоків.

Як повідомила директор Куп'янської гімназії №2 Любов Богданова, для Нової української школи батьки гімназії виграли конкурс міні-проектів «Разом - у майбутнє». На суму 280 тис. грн були закуплені мультимедійні дошки, проектори, сканери й принтери, а також одномісні парти для двох класів.

З 452 учнів школи для 40 сьогоднішнє свято було першим. Вадим Данієлян відзначив успіхи школярів цього навчального закладу в олімпіадах та конкурсах-захистах робіт МАН.

«Гімназія входить до десятки кращих навчальних закладів області за цими показниками. Також варто відзначити успіхи батьків учнів, які за 4 роки виграли 4 гранати на суму 640 тис. грн», - сказав Вадим Данієлян.