Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Виділено кошти на розробку проектної документації для будівництва обласного онкоцентру

Виділено кошти на розробку проектної документації для будівництва обласного онкоцентру

Ініціативу голови ХОДА Юлії Світличної щодо створення нового онкологічного центру в Харкові підтримали депутати облради.

Необхідні зміни до обласного бюджету затвердили в ході пленарного засідання ХVII сесії Харківської облради VII скликання.

«До цього часу ми займалися передпроектними роботами. Зараз мова йде про виділення коштів з обласного бюджету на розробку проектної документації. Тендер вже оголошено. Аукціон, на якому оберуть проектувальника, буде проведено 7 вересня», - розповів директор Департаменту капітального будівництва ХОДА Сергій Жуков.

Нагадаємо, за ініціативи голови ХОДА Юлії Світличної у регіоні буде побудовано сучасний онкологічний комплекс. До цього моменту тривали передпроектні роботи. Попередньо погоджено, що онкоцентр будуватимуть на вул. Лісопарковій, 4. Керівником області поставлено завдання: онкоцентр повинен відповідати всім сучасним вимогам - як медичним, так і щодо енергоефективності, інфраструктури, комунікацій тощо. До забезпечення центру сучасним обладнанням планують залучити як кошти бюджетів усіх рівнів, так і спонсорську допомогу.

Фото пленарного засідання ХVII сесії облради VII скликання