Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала дергачівців з Днем міста та Днем незалежності

Юлія Світлична привітала дергачівців з Днем міста та Днем незалежності

Під час робочої поїздки до Дергачівського району голова ХОДА завітала на свято, що проходило на головній площі райцентру.

До дергачівців голова ХОДА звернулася з найкращими побажаннями та запевнила, що розвитку району й надалі приділятиметься значна увага з боку керівництва області.

«Вітаю вас з Днем незалежності та передаю особливі та особисті вітання з цим гарним святом від Президента України. Найприємніші та найщиріші привітання - з Днем міста! – сказала Юлія Світлична. - Найголовніший скарб району – це його люди. Дякую вам за вашу працездатність. Ви сильні духом, сильні характером. Ми, зі свого боку, продовжимо підтримувати Дергачівський район: реконструювати та ремонтувати школи, дитячі та спортивні майданчики, робити ремонти в дитячих садочках, підтримувати соціальні верстви населення».

Голова ХОДА відзначила, що в районі проводиться значна кількість робіт: оновлюються будівлі шкіл, будуються спортивні та дитячі майданчики, проходить реконструкція стадіону «Авангард».

«Уже зробили ремонт у районній лікарні, а сьогодні передаємо їй новенький рентген-апарат, - повідомила Юлія Світлична. - Зробимо й стадіон і вже за місяць зустрінемося на його відкритті. Також цього року розпочнемо будівництво і, думаю, що наступного року у вас буде новенький фізкультурно-оздоровчий комплекс».

Зі святом дергачівську громаду привітав і голова РДА Костянтин Жидков. Він прозвітував про зроблене в районі та розповів про найближчі плани.

«Ми відремонтували школи, замінили в них вікна на енергоощадні, утеплили, кожна школа отримала сучасний майданчик зі штучним покриттям. Ліцей №2 отримає фізкультурно-оздоровчий комплекс. Виділено гроші на ремонт дороги Дергачі - Козача Лопань. Також відремонтували поліклініку, лікарню, отримали сучасне медичне обладнання. Все це стало можливим завдяки реформам, яким дав життя наш Президент Петро Порошенко. Також ми вдячні голові ХОДА Юлії Світличній за кошти, які за її ініціативи були виділені на ремонт стадіону «Авангард».

Землякам Костянтин Жидков побажав здоров’я, добробуту та мирного неба.

Під час святкових заходів голова облдержадміністрації передала відзнаки ХОДА кращим представникам Дергачівського району.

Більше фото