Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян провів особистий прийом громадян

Вадим Данієлян провів особистий прийом громадян

До заступника голови ХОДА зверталися здебільшого з питаннями, що стосувалися ремонту доріг.

Так, представники садового товариства, розташованого в Чугуївському районі, звернулися з проханням відремонтувати дорогу, яка проходить по території декількох товариств.

«У нас налічується понад 4000 членів товариства по всьому району. Ми самостійно організували транспорт по маршруту, який проходить повз наші товариства. Але перевізник нас попередив, що невдовзі закриє цей маршрут через погану дорогу», - пояснив заявник.

Директор ДП «Дороги Харківщини» Ігор Турченко, який був присутній на прийомі громадян, розповів заявникам, що на даний момент вже розпочато підготовчі роботи на ділянці автодороги між населеними пунктами Елітне та Вільхове.

«На ремонтні роботи буде витрачено близько 200 тонн асфальтобетону, роботи плануємо завершити за два тижні», - розповів Ігор Турченко.

«Ремонт комунальних доріг - ініціатива голови ХОДА Юлії Світличної, яка активно втілюється в життя. У цьому році на це було спрямовано значні кошти, більшість робіт виконано. Автошляхи, які потребують капітального ремонту, буде включено до програми фінансування на наступний рік. При визначенні доріг, які потраплять до переліку, ми будемо враховувати побажання жителів області», - прокоментував Вадим Данієлян.

Це та інші питання, що були озвучені під час прийому громадян, заступник голови ХОДА пообіцяв детально вивчити та надати заявникам відповіді та можливу допомогу в рамках законодавства України.