Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Шевченківському ліцеї оновили оснащення початкових класів та ремонтують їдальню

У Шевченківському ліцеї оновили оснащення початкових класів та ремонтують їдальню

Опорний заклад під час робочої поїздки на Шевченківщину відвідав заступник голови ХОДА Вадим Данієлян.

У червні 2017 року Шевченківський ліцей було визначено опорним закладом району. Протягом останніх двох років тут провели цілий комплекс робіт. Так, у закладі частково замінили вікна та відремонтували покрівлю, а кабінети хімії, біології, фізики отримали сучасне обладнання. У спортзалі закладу облаштували скеледром.

«У 2018 році завершується процес заміни вікон, придбано обладнання для оснащення початкових класів, ремонтується їдальня закладу. Усього на сьогодні з усіх джерел фінансування виділено понад 5 мільйонів гривень на ремонт нашого навчального закладу», - розповіла директор ліцею Шевченківської районної ради Тетяна Шмігельська.

За словами керівника, навчальний заклад постійно оновлюється. Цього року тут гостинно відкрила свої двері українська світлиця, яку було створено за ініціативи вчителя української мови і літератури Марії Данилової та за підтримки голови райдержадміністрації Валерія Приходька. У майбутньому планується капітальний ремонт актової та спортивної залів навчального закладу.

Теги