Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев вручив сертифікати про завершення навчання учасникам програми «Молодіжний працівник»

Анатолій Бабічев вручив сертифікати про завершення навчання учасникам програми «Молодіжний працівник»

31 липня заступник голови ХОДА зустрівся з 24 учасниками програми.

Участь у базовому тренінгу брали лідери та активісти громадських і благодійних організацій, що працюють з молоддю, а також держслужбовці, які відповідають за реалізацію молодіжної політики на місцевому та регіональному рівнях. Головною метою навчання стало підвищення кваліфікації спеціалістів з акцентом на роботі в умовах децентралізації, а саме - розробки та реалізації обґрунтованої молодіжної політики на локальному та регіональному рівнях.

«Ми весь час кажемо, що треба підтримувати молодь, молодіжні програми та ініціативи, але до цього подібних семінарів для молоді не було. Ми пишаємося, що в нас нарешті вийшло вивести підтримку та заохочення молоді на якісно новий рівень», - відзначив під час зустрічі Анатолій Бабічев.

Організатори навчальної програми, у свою чергу, подякували керівництву області за те, що «цього року програму «Молодіжний працівник» вперше було профінансовано з обласного бюджету, що дозволило створити комфортні умови для навчання».

Довідка. Реалізація програми «Молодіжний працівник» розпочалася у 2014 році за підтримки Програми розвитку ООН та у співпраці з Міністерством молоді та спорту України й Державним інститутом сімейної та молодіжної політики.